Ingredienten 2 pers:

600 gram aardappelen

1 prei

1 ui

1 teen knoflook

roomboter

10 gram bieslook

60-65 gram roomkaas met kruiden

100 gram gerookte kip(reepjes)

melk

keltisch zeezout

peper

 

Bereiding:

Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar. Was ondertussen de prei en snijd in halve ringen. Snijd ook de ui in halve ringen en de knoflook in dunne plakjes.

Verhit de boter en bak de prei, ui en knoflook 10 min. op middelhoog vuur, voeg de kipreepjes de laatste paar minuten toe. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Snijd of knip de bieslook fijn. Meng het prei/kipmengsel, de roomkaas en bieslook door de aardappelpuree. Voeg evt nog wat melk toe om het lekker smeuiig te maken. Breng op smaak met peper en  zout.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb