Wrap met gehakt en kidneybonen in chilisaus

 

Ingredienten:

1 teen knoflook

2 uien

2 preistengels

250 gram rundergehakt

1 blik kidneybonen in chilisaus(400 gram)

70 gram tomatenpuree

1 tl paprikapoeder

1/2 tl komijnpoeder

Gesneden ijsbergsla

4 speltwraps

 

Bereiding:

Pel en snipper de uien. Was de prei en snijd in halve ringen.

Verhit een koekenpan evt met een beetje olie en bak het gehakt aan, voeg de knoflook, ui en prei toe en bak alles een paar minuten mee.

Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder en komijn toe. Roer alles goed door en doe de kidneybonen in chilisaus erbij. Verwarm alles ca 5 minuten.

Verhit de wraps in een hete koekenpan(zonder olie), totdat ze lichtbruin worden.

Schep de vulling op de wraps, doe er een beetje ijsbergsla op en vouw de wraps dicht. 

 

Bron: www.ekomenu.nl