Salsa saus:

Ingredienten:

400 ml eigengemaakte passata(recept:Passata(tomatensaus) of 1 blik tomatenblokjes/gepelde tomaten

1 ui

1 spaanse/jalapeno peper

1 teentje knoflook

Sap van 1 limoen

0.5 tl komijn

1 tl (gerookt)paprikapoeder

Snufje ketoembar

Snufje suiker

Snufje (keltisch)zeezout

Paar takjes koriander

Zwarte peper uit de molen

 

Bereiding:

Doe alle ingredienten in een hakmolen of blender  voor een gladde saus. Ik heb hiervoor de onionchef gebruikt of snij alle ingredienten fijn voor een wat grovere saus. Breng op smaak met zout en peper. Vind je hem niet pittig genoeg, kun je er nog een spaanse/jalapeno peper bij in doen.

Lekker met nacho chips(recept: Nacho chips)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.